Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červen, 2024

Školní video

Obrázek
  Studenti druhého ročníku si „vyhráli“ při tvorbě školního videa. Natáčeli svými mobilními telefony v areálu školy a přidali i záběry ze soutěží v IT. Hlavní roli si „střihnul“ Jakub Slováček. V užším týmu, který vyladil finální podobu našeho VLOGu se nejvíce angažovali: Martin Ševčík, Matyáš Ševčík, Ondřej Zimola, Šimon Navrátil, Petr Malík a Maria Kozak. Hudba:  Fortnite.   Tímto všem děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Dopad projektu Erasmus+ na naši školu

Obrázek
  Výstava Erasmus+ Naše škola uspořádala již 10. ročník mezinárodní soutěž v robotice s názvem JedoBot. Využili jsme této soutěže a prezentovali náš projekt Erasmus+. Tímto způsobem se mohla široká veřejnost seznámit s tímto projektem Erasmus+ a jeho dopad na naši školu.    

Kroužek pro dyslektiky

Obrázek
Celý rok se chlapci scházeli, aby se zdokonalovali ve výuce anglického jazyka pomocí IT. Nedávno jsme využili novou aplikaci k rozvíjení mluvení pomocí aplikace MIZOU.COM. Umělá inteligence nabízí nepřeberné množství situací, jak rozmluvit studenty. Může si vybrat, s kým a na jaké téma chce hovořit. My jsme si zvolili Daily Habits. Někteří si zvolili hovor s Albertem Einsteinem nebo s Frankensteinem. Záleží, nač má student chuť a znalosti. Zde obrazová příloha.